Am nevoie de un server dedicat pentru web page-ul meu

Ca proprietar al web site-ului World wide web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca web site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta website-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce idea de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este precise ce fel de web hosting vei avea nevoie pentru internet site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți decide dacă web-site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Website disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte internet site-uri care utilizează același components.

Aceasta înseamnă că web site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza totală a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un web site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web-site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze web page-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți internet site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru website-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în treatment aveți nevoie de internet hosting dedicat, atunci sperăm că site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat web hosting, în basic, oferă web page-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un internet site care nu practică măsuri gazduire site de securitate solide, web-site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Handle asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un personalized de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru internet site-ul dvs. Web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru web site-uri mai mari (sau site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un plan de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța internet site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să encounterți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web page care este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să experienceți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un strategy de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al web site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *